Σύζευξη Ανέργων & Επιχειρήσεων

Δικαίωμα στην Εργασία

Η Ομάδα Παραγωγών «Ιπποφαές Ελλάς Α.Ε.» στην οποία συμμετέχουν έως τώρα 85 παραγωγοί Ρώσικων ποικιλιών Ιπποφαούς χωρίς αγκάθια και έχει εγκαταστήσει μέχρι σήμερα άνω των 1.100 στρεμμάτων Ιπποφαούς διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα στην Κοζάνη με θέμα την Καλλιέργεια και τη Διαχείριση των Ρώσικων ποικιλιών Ιπποφαούς στην Ελλάδα,  το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο Αλιάκμων, Ελ. Βενιζέλου 38 Κοζάνη.

Η διαφοροποίηση που προσφέρει η αποκλειστική καλλιέργεια των ποικιλιών του MA Lisavenko institute of Siberia λόγω της πολύ υψηλής παραγωγικότητας, των ποιοτικών χαρακτηριστικών του προϊόντος και του χαμηλού κόστους παραγωγής λόγω της έλλειψης αγκαθιών αποτελεί σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ομάδας παραγωγών στην παγκόσμια αγορά.
Η διασφάλιση της πώλησης της παραγωγής καθώς και η υψηλή τεχνογνωσία για την καλλιέργειά του στην Ελλάδα καθιστούν την Ο.Π. Ιπποφαές Ελλάς ως μια σοβαρή επιλογή επένδυσης με ιδιαίτερα υψηλές κερδοφορίες για τους καλλιεργητές.
Η ημερίδα είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους για την καλλιέργεια και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Ο.Π. Ιπποφαές Ελλάς Α.Ε.
Άγιος Θεόδωρος Καρδίτσα
Τηλ. 24410 62334, Φαξ. 24410 62334
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.hippophae.net

(από:kozan.gr)