Σύζευξη Ανέργων & Επιχειρήσεων

Δικαίωμα στην Εργασία

Η ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας , μέλος του δικτύου ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης Enterprise Europe Network  σε συνεργασία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020» και συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas, διοργανώνουν, την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 , ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ορίζοντας (Horizon) 2020: Ευκαιρίες χρηματοδότησης για τον κλάδο των Τροφίμων».

Το πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020» είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα της ΕΕ για την έρευνα και την καινοτομία που δρομολογήθηκε ποτέ. Θα οδηγήσει σε περισσότερα επιτεύγματα, ανακαλύψεις και παγκόσμιες πρωτιές μεταφέροντας τις σπουδαίες ιδέες από το εργαστήριο στην αγορά. Σχεδόν 80 δις ευρώ θα διατεθούν σε μορφή χρηματοδότησης για μια επταετία (2014-2020) – πλέον των ιδιωτικών και των εθνικών δημόσιων επενδύσεων που θα προσελκύσουν αυτά τα χρήματα.
Στην εκδήλωση της 30ης Ιουνίου οι εισηγητές θα παρουσιάσουν τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις του τομέα των τροφίμων,  μέσα από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Ορίζοντας 2020. Θα δοθούν επίσης χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και πληροφορίες για εύρεση εταίρων / αναζήτηση συνεργατών κυρίως στα ευρωπαϊκά έργα.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης επισυνάπτεται στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης .
Παρακαλούμε πολύ οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέσω της διαδικτυακής φόρμας , το αργότεροέως την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015. κλικ εδώ