Σύζευξη Ανέργων & Επιχειρήσεων

Δικαίωμα στην Εργασία

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας , διοργανώνει και φέτος εκδηλώσεις ενημέρωσης των μαθητών , παραμένοντας δίπλα τους και μετά το τέλος των μαθημάτων .

Οι Ημερίδες Επαγγελματικού Προσανατολισμού θα πραγματοποιηθούν , την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 , στις 6.00 το απόγευμα , στην Κοζάνη και στην αίθουσα Φίλιππος , ο κ. Κότιος Κωνσταντίνος , Σύμβουλος Σταδιοδρομίας , θα αναπτύξει το θέμα : ‘’ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟY ΔΕΛΤΙΟΥ και ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ ‘’ .

Την Κυριακή 14 Ιουνίου , στις 11.00 το πρωί , στην Πτολεμαΐδα και στην αίθουσα του Επιμελητηρίου και το απόγευμα στις 6.00 , στα Γρεβενά και στην Αίθουσα Πέτρος Σούλης , η εκδήλωση θα επαναληφθεί για τους μαθητές και τους γονείς τους .

Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 , στις 10.30 το πρωί , στο Πνευματικό Κέντρο στο Βελβεντό , και το απόγευμα στις 6.00 , στην Καστοριά , στο Αμφιθέατρο της πρώην Νομαρχίας , ο κ. Ραλλάκης Γιώργος , Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού , θα αναπτύξει στην εισήγησή του το θέμα : ‘’ Πάμε Πανεπιστήμιο – Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού , Αναλυτική παρουσίαση του Νέου Λυκείου , των Πανεπιστημίων – Τ.Ε.Ι. και της σύνδεσής τους με την αγορά εργασίας ‘’ .

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων , μαθητές και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απορίες τους και να λύσουν όποιο θέμα τους απασχολεί .

Ο πρόεδρος
Νίκος Τσιτσιρίκης