Σύζευξη Ανέργων & Επιχειρήσεων

Δικαίωμα στην Εργασία

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) και το Κέντρο Ερευνών Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEERC) έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Πιστοποίηση για την αειφόρο παραγωγή και χρήση  Βιομάζας - Συστήματα Πιστοποίησης βιομάζας» η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο του έργου διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδας – Αλβανίας GABE.Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ των Γρεβενών (2ο χλμ Γρεβενών – Κοζάνης, τηλ. 24620 85600)  στις 20 Ιανουαρίου 2016, ώρα 10:00. Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι ελεύθερη.

Για εγγραφή κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://goo.gl/forms/lWMAUXNAN5
(από: prlogos.gr)

Η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην εκδήλωση με θέμα: «Προβολή των αποτελεσμάτων τον τοπικού προγράμματος LEADER Νομού Κοζάνης» στο πλαίσιο του Άξονα 4 «Εφαρμογή της Προσέγγισης LEADER» τον Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) της Ελλάδας 2007-2013. Η εκδήλωση Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΑΚΡΙΤΑΣ» (στα Αλωνάκια Κοζάνης) το Σάββατο 09/01/2016 και ώρα 18:30.

Η Ομάδα Παραγωγών «Ιπποφαές Ελλάς Α.Ε.» στην οποία συμμετέχουν έως τώρα 85 παραγωγοί Ρώσικων ποικιλιών Ιπποφαούς χωρίς αγκάθια και έχει εγκαταστήσει μέχρι σήμερα άνω των 1.100 στρεμμάτων Ιπποφαούς διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα στην Κοζάνη με θέμα την Καλλιέργεια και τη Διαχείριση των Ρώσικων ποικιλιών Ιπποφαούς στην Ελλάδα,  το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο Αλιάκμων, Ελ. Βενιζέλου 38 Κοζάνη.

Περισσότερα...

Το Επιμελητήριο Καστοριάς προσκαλεί τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να συμμετέχουν στην παρουσίαση-εκπαιδευτικό σεμινάριο του «ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 16:30 στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.Κ. Δια Βίου Γνώση επί της οδού Κασομούλη 12, 3ος όροφος στην Κοζάνη.

Περισσότερα...

Η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης της ευρύτερης περιοχής Αμυνταίου, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Χρήση Βιομάζας στην Τηλεθέρμανση: Μια ρεαλιστική προσέγγιση”, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και  ώρα 11:00 π.μ., στο Πνευματικό κέντρο στο Αμύνταιο.