Σύζευξη Ανέργων & Επιχειρήσεων

Δικαίωμα στην Εργασία

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προκηρύσσει ανοιχτή πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για ορισμό των µελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΠΣΕΚ-ΠΔΜ).

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιοτήτων έχουν:
Α) οι καθηγητές ή ερευνητές, εκπρόσωποι δημόσιων ερευνητικών οργανισμών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με αναγνωρισμένο κύρος και μακρόχρονη ερευνητική και επαγγελματική εμπειρία στο δημόσιο ή/και στον ιδιωτικό τομέα, σε θέματα ΕΤΑΚ, και

Β) εκπρόσωποι ή στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων, καθώς επίσης και ιδιώτες επιχειρηματίες, που κατά προτίμηση και όχι υποχρεωτικά είναι κάτοχοι, αθροιστικά, διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών και εμπειρίας στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ερευνητικών/αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Προθεσμία κατάθεσης φακέλου αίτησης: Πέμπτη 26/03/2015 και λήγει  τη Δευτέρα 6/4/2015.
Περισσότερες πληροφορίες για την πρόσκληση δίνονται:
στο δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (www.pdm.gov.gr), στο δικτυακό τόπο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (www.pepdym.gr) και στο δικτυακό τόπο της ΓΓΕΤ (www.gsrt.gr) και
από τον κ. Ηλία Μουρατίδη, Προϊστάμενο Μον. Α1 της ΕΥΔΕΠ/ΠΔΜ, τηλ. 24610-53948 email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και κ. Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, στέλεχος της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού/ΠΔΜ, τηλ. 24610-52728, email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

κλικ για περισσότερα