Σύζευξη Ανέργων & Επιχειρήσεων

Δικαίωμα στην Εργασία

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα "Δικαίωμα στην Εργασία" έχει σκοπό να φέρει κόντα εργοδότες και ανέργους. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή υπηρεσία που αναπτύχθηκε με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρχικά από το ΚΠΣ 200 - 2006 στα πλαίσια των Τοπικών Πρωτοβουλιών Αποασχόλησης - "Επιταχυντές" και στη συνέχεια από το ΕΣΠΑ 2007 - 2013 στα πλαίσια των Τοπικών Πρωτοβουλιών και ειδικότερα των Αναπτυξιακών Συμπράξεων ΤΟΠΕΚΟ "45 Συν Πράττω" και ΤΟΠΣΑ "Προ-Εργασία".

Ενημέρωση με email & sms.

Δεν χρειάζεται να ελέγχεις κάθε ποσό για νέες θέσεις εργασίας. Οι
θέσεις που ταιριάζουν στο προφίλ σου στέλνονται με email καθώς και ειδοποίηση με sms!

Τί είναι η ΤΠΑ;

Μια υπηρεσία για όλους. Στοχεύει στην αντιμετώπιση της ανεργίας, δίνοντας τη δυνατότητα εύρεσης εργασίας στον άνεργο, τη γυναίκα, άτομα από κοινωνικά ευπαθείς ομάδες χωρίς διακρίσεις εύκολα και γρήγορα.

  • - Τονώνει την επιχειρηματικότητα φέρνοντας σε επαφή εργοδότες με προσωπικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής επιχείρησης.
  • - Στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων επιχειρημάτων με κατάλληλο προσωπικό εύκολα και δωρεάν.

Ποιούς αφορά.

Όλο τον επιχειρηματικό κόσμο που δραστηριοποιείται στο Νομό Κοζάνης. Εμπορικές Μεταποιητικές Παροχής υπηρεσιών ΝΠΔΔ & ΟΤΑ.

Μητρώο επιχειρήσεων.

Δηλώστε τώρα τα στοιχεία της επιχείρησής σας και εισάγετε τις απαιτήσεις σας σε ανθρώπινο δυναμικό. Το σύστημα θα ανιχνεύσει τους κατάλληλους ανέργους και θα σας προτείνει αυτούς που χρειάζεστε!

Κάντε εγγραφή για να ενημερώνεστε με τα νέα μας.

Το Πρόγραμμα με τον τίτλο "IT Academy Program για Ανέργους" αφορά στην Ανάπτυξη των δεξιοτήτων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στον άνεργο πληθυσμό της Ελλάδας που είναι εγγεγραμμένος στον ΟΑΕΔ, μέσω της παροχής online εκπαίδευσης,

τεχνογνωσίας και μαθημάτων ΤΠΕ τα οποία θα βελτιώσουν τις δεξιότητες χρήσης των ΤΠΕ από τους ανέργους και θα τους υποστηρίξει στην καλύτερη προετοιμασία τους για τις απαιτήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος. Διαδικτυακή συνεργασία των εκπαιδευτών και μαθητών του προγράμματος, μέσω της παροχής διαδικτυακών μαθημάτων ΤΠΕ σε θέματα όπως λειτουργικά συστήματα, εργαλεία αυτοματισμού γραφείου, ERPs, CRMs, προγραμματισμού και διαχείρισης δικτύων. Παροχή διαδικτυακών εργαλείων υποστήριξης της εκπαίδευσης, περιοχές διαδικτυακών συζητήσεων και πόρων προς τους εκπαιδευτές και μαθητές του προγράμματος, έτσι ώστε να υποστηριχτεί η δημιουργία κοινοτήτων μάθησης και πρακτικής, η συνεργασία μεταξύ των μαθητών και η παροχή ίσων ευκαιριών μάθησης προς όλους. κλικ για περισσότερα